GRUPPER, TIDER OCH PRIS

 

Förord

Stockholms jiujitsuklubb är en helt ideell förening där alla intäkter går till drift och underhåll av lokaler samt klubbens utveckling. Ingen av instruktörerna eller styrelsemedlemmarna får ersättning för den tid och det engagemang som krävs för att klubben ska finnas kvar och utvecklas. Tankvärt är också att vi inte använder oss av någon vinstdrivande verksamhet som t ex lotto-, korv- eller kioskförsäljning som de flesta andra föreningar tvingar på sina medlemmar. Vi tar med öppna armar emot både ekonomisk hjälp och engagemang.
Ni som förälder eller målsman har alltid det yttersta ansvaret för ert/era barn. Oavsett om ni är i lokalen eller inte. Vi har total nolltolerans mot mobbing eller bristande respekt mot träningskamrater.

Priser

Alla nybörjare betalar 100 kr vid första tillfället för två prova-på-träningar. Vill ni sedan fortsätta dras detta av från terminsavgiften. Vi välkomnar alla nybörjare under första två månader av varje termin.

Föräldrar tränande i vuxen grupp med barn som tränar har 300 kr i rabatt per familj.
Rabatt för syskon 400 kr.

Prislista:

Barn t.o.m. 6 år: 1500 kr
Barn 7-13 år: 1800 kr
Studerande/arbetslös: 1800 kr
Vuxna och tonåringar från 14 år: 2100 kr

Betalas på Bankgiro 5666-0467 i början av varje termin (ingen faktura skickas hem).

Tider och grupper

Knattejitsu: 4-6 år, söndagar kl. 17.00-17.45

Här ligger fokus på rörelse, koordination och samarbete. Föräldrar är välkomna att vara med på mattan med sina barn, prova själva eller tillsammans. Tanken är att barnen ska känna igen tekniker om de fortsätter till de äldre grupperna och givetvis ha roligt med mycket skratt.
I denna grupp finns inget krav på traditionsenlig dräkt, utan mjukbyxor och en långärmad tröja går bra. Barnen blir heller inte graderade. Viktigt är också att höra av sig innan man kommer ner och provar på, det kan vara fullt i grupperna. Man är dock alltid välkommen ned att titta.

Barn: 7-13 år, tisdagar & torsdagar, kl. 17.30-18:30


Här är det betydligt mer fokus på tekniker och vi börjar tänka självförsvar men även hur man uppför sig på mattan är viktigt.
Som ny räknas man som tills man fått sitt gula bälte. Vi börjar med vitt bälte, därefter vitt med rött streck och sedan gult. Vi lägger en del ansvar på er föräldrar hur ni vill att barnen ska utvecklas på mattan. Det finns böcker att köpa för självkostnadspris, vilka man kan läsa hemma för att få bättre förståelse för jiujitsun och komma ihåg tekniker.

Vuxna och tonåringar fr. 14 år, tisdagar & torsdagar, kl. 18.30-20.00


Här går vi pang på. Självförsvar! Även fast det blir ett tragglande med grundtekniker fram och tillbaka, så finns det där: självförsvarstänket! Vi lägger även ansvar på individen, hur man vill utvecklas, hur många pass man tränar i veckan och hur många läger man vill åka på. Det finns böcker att köpa till självkostnadspris för att studera hemma.
Som ny räknas man som tills man fått sitt gula bälte. Vi börjar med vitt bälte, därefter vitt med rött streck och sedan gult, orange, grönt, blått, brunt, svart, rött. Tänkvärt är också att vi inte tävlar i vår jiujitsu-stil. Fokus ligger på självförsvar och träningarna är helt prestigelösa, alltid med utrymme för skratt. Här tränar vi tillsammans oavsett personliga mål med träningen, nå toppen eller motion.

Judo: Söndagar kl. 17.45-19.00

Våra tränare

Anders Angur

Grad: 3 dan Jiujitsu, 1 dan Judo.
Instruktörsgrad: specialinstruktör.

Bartosz Górka

Grad: 1 dan Jiujitsu.
Instruktörsgrad: förbundsinstuktör.

Kenth Bergström

Grad: 1 dan Jiujitsu, 1 kyu Judo.
Instruktörsgrad: förbundsaspirant.

Mika Viinamäki

Grad: 1 kyu Jiujitsu.
Instruktörsgrad: förbundsaspirant.